Personalitatea e cine sunt eu,atitudinea mea depinde de cine esti tu!!


 “Daca nu-ti poti schimba soarta, schimba-ti atitudinea” AMY TAN


  Multi speakeri motivationali ne spun ca atitudinea nu inseamna totul. Dar totusi ce mai lipseste din ecuatie?? A te simti bine in pielea ta este minunat dar nu te scuteste de actiune. Actiunea de a face ceva acum, pentru tine si viitorul tau.

   Este important sa avem o atitudine pozitiva in privinta unui lucru, sa fim de acord si sa impartasim o idee buna, dar neaplicata ramane la stadiul de idee. O actiune insotita de atitudine pozitiva duce spre rezultate favorabile sau in cazul unui esec te ajuta la modul cum vei reactiona in aceasta situatie, iti da puterea si dorinta sa mergi mai departe spre ce-ti doresti si sa-ti dai seama ca fiecare esec e un pas inainte.

   Este greu sa-ti mentii o atitudine pozitiva? Da este greu. Teama ne blocheaza, paralizeaza si ne tine pe loc. Nu este gresit sa fii furios, nervos pe o situatie, atata timp cat iti canalizezi aceste emotii intr-un mod pozitiv pentru tine si iti da forta necesara sa schimbi ceva ACUM,,,

  ''Daca nu incerci,ai pierdut deja''.

    Atitudinea este unul dintre cei mai importanti factori catre  succes/ implinire/ fericire.Cu atitudinea potrivita,putem depasi toate obstacolele care ne ies in cale. Cand ne dorim ceva e bine sa incepem cu finalul acelei dorinte in minte, sa avem o imagine cat mai exacta si clara asupra rezultatului final.

  De multe ori ne intrebam ce are el si eu nu am?? De ce el pare sa reuseasca in tot ce isi propune si eu nu? Crede-ma este vorba de atitudine si ceva mai mult. Mentalitatea de invingator. Este vorba despre ce este dispus el sa faca in plus pentru a reusi si tu nu. Poate fi vorba de ore mai multe de lucru, timp liber mai putin, disciplina si vointa.

  Dacă nu îţi place ceva, schimbă acel ceva. Daca nu poţi schimba acel ceva atunci schimbă-ţi atitudinea. Nu te plânge. Maya Angelou

  Multi oameni cred eronat ca nu au toate datele necesare pentru a reusi. Nu sunt destul de frumosi, destepti, capabili, talentati pentru a reusi in viata, pentru ca societatea ne invata sa ne comparam dupa etichete impuse ''nu esti ca x ,nu esti la fel de bun''.
'Fiecare persoana este unica, perfecta in modul sau unic de a fiNU UITA ASTA !!!




''O persoana ori creste ori moare''  John Maxwell

Comentarii

Trimiteți un comentariu